Çka ofrojmë

Unioni ofron sherbime të ruajtjes, distribuimit dhe shitjes në shumicë. Kompania furnizon tregun me brende te kualitetit të lartë nga departamentet e veta: produkte ushqimore, produkte higjienike dhe teknikë.

Brendet