Better Together

Ne punojmë vazhdimisht për ngritjen e vlerave te brendeve dhe produkteve që janë në portofolin tonë si dhe për njësitë që janë nën menaxhimin e Union L.L.C. Që nga viti 1989, zgjedhja jonë për të ofruar produkte të kualitetit të lartë për konsumatorët ka qenë dhe është suksesi kryesor i biznesit tonë.

Ne ju sigurojmë, cilindo produkt që ne menaxhojmë, do ta bëjmë të suksesshëm.

Mr. Xhabir Kajtazi

MISIONI

Të ofrojmë Brendet superiore dhe kualitative përmes shërbimeve tona korrekte dhe të sakta duke plotësuar kërkesën e tregut.

VIZIONI

Synojmë të bëhemi lider në Shitje dhe Distribuim, duke ofruar kënaqësi të jashtëzakonshme për të gjithë ata që janë të lidhur me biznesin tonë.

VLERAT

Të bërit biznes me integritet.

Brendet tona

Our Partners Brands

www.union-ks.com

ADRESA DHE TELEFONI

Rrjetet Sociale

Jemi gjithmonë në kërkim të lidhemi me ata që kanë interes në një marrëdhënie të qëndrueshme.