Rreth Nesh

Kush jemi ne

E themeluar në vitin 1989 me 100% kapital privat si distributor i Mallrave të Konsumatorit të Shpejta në Lëvizje (FMCG), Kompania Union ka evoluar nga një distributor lokal në kombëtar dhe më gjerë. Shërbimet e ndërmarrjes përfshijnë prodhimin, logjistikën, magazinimin, shitjet dhe shpërndarjen.

Përmes shërbimeve tona cilësore dhe precize në shitje dhe distribuim, ne kemi mundur të operojmë në Kosovë, Shqipëri .Krahas kesaj eksportojmë Brendet tona në 7 shtete të ndryshme në Evropë dhe Lindjen e Mesme gjithashtu.

Fokusi

Fokusi ynë kryesor është të hulumtojmë me kujdes kërkesat e tregut dhe të vendosim produktet në raftet e konsumatorëve të targetuar. Unioni vepron me përgjegjësi të plotë në lidhje me shërbimet tona precize, përmes partnerëve tanë duke synuar kënaqësinë e klientit.

www.union-ks.com

ADRESA DHE TELEFONI

Rrjetet Sociale

Jemi gjithmonë në kërkim të lidhemi me ata që kanë interes në një marrëdhënie të qëndrueshme.