Kontakti

Le të dëgjojmë nga ju!

Thjesht na dërgoni pyetjet ose shqetësimet tuaja duke filluar një rast të ri dhe ne do t'ju japim ndihmën që ju nevojitet.

Jemi gjithmonë në kërkim të lidhemi me ata që kanë interes në një marrëdhënie të qëndrueshme

www.union-ks.com

ADRESA DHE TELEFONI

Rrjetet Sociale

Jemi gjithmonë në kërkim të lidhemi me ata që kanë interes në një marrëdhënie të qëndrueshme.